Wednesday, June 23, 2010

GRRRRR...

Gerammmmmmm...kecewaaaaaaa....sangatttt sangatttt dengan Streamyx kat rumah!!dah la slowwwwww...selalu takda line..sekarang dapat update blog pun sebab subscribe celcom punya daily broadband...rm6/day pla tu..ooohhh..mentang2 plan paling basic, servis pun yang paling terbasic la yer?????i'm thinking of terminate my streamyx line..pkai broadband jelah..lebih pantas..lebih mobile..boleh dibawa kemana2...wahai streamyx..kau telah mengecewakan aku!selamat tinggal streamyx....!!!

Saturday, June 19, 2010

Timbaland - If We Ever Meet Again ft. Katy Perry



zie's note : antara lagu favourite juga ni..kalau dengar ja lagu ni, it reminds of of someone, something and a situation..kalau berkumandang ja lagu ni, we sing a long especially the part ' never be the same'...sebab itu ja lirik yang ingat..hahaha..

Wednesday, June 16, 2010

new room..

malam ni saya tidur di bilik baru..huhu..housemate saya sudah transfer ke QEH jadi saya lah yang mewarisi master bedroom ni..huhu..everythings went well last nite..wlaupun tempat baru,tapi boleh tidur lena..ala still dirumah yang sama cuma bilik lain jer..hehe..arrghh..mau get ready for work..bye..