Saturday, February 4, 2012

2012

Assalamualaikum..macam tidak percaya ja sekarang ni dah masuk bulan Februari 2012...awww..masa makin bergerak dengan pantasss!!ok..sepanjang tahun 2012, apa yang telah saya lakukan??emmm..bulan januari yang lalu, saya sudah start ke gymnasium..muahahaha..ya betulll...saya pegi gym..semua tu hasil pujukan dan ajakan my colleague, Adilla..selalunya kalau mahu bersenam, saya akan ke Kompleks Sukan..tapi tahun ni tukar sikit la..setiap petang lepas habis kerja, insyaallah kalau tiada aral melintang, saya terus ke gym..selalunya lepas stretching dan warm up, saya terus ikut sessi erobik..high impact punya earobik juga lah..kadang2 sampai semput juga lah..hehe..lepas 30 mins senamrobik, saya pegi ke station multi-gym..hehe..mau build muscle konon..kalau masih ok, saya pi ke mesin treadmill..kalau x berlari,saya jalan ja atas tu..oh ya..tahun ni saya berharap sangat dapat mendaki Gunung Kinabalu..that is my wish dan dream before i'm reaching 30..hukhuk..itu salah satu perkara yang membuatkan saya bersemangat..hehe..doakan ya?

amacam?ada gaya tak?haha...tuala pink tu paling mahal..banyak jasanya kepada ku :)