Thursday, October 30, 2014

moodyyyy...

Hi everyone..how are you?well for me..today is a busy day..client comes and go.one by one,each by each..sampai tapak kaki ni pun dah sakit.trpaksa apply hot pack baru kurang sikit sakit dia..kalau tidak..mmg x boleh jalan lah..sakit sangat2..haaa..sapa suruh terlajak put on weight..rasakan ko!haha..well, i don't mind being busy and i don't mind attending so many clients for a day..with one simple condition..please be nice to me..that's all i need.talk to me nicely and i'm beyond happy to serve you people..nasib baik semua clients saya hari ni well behave..klau tidakkk...emmmm..my 'gimbaran' pandai keluar.bahaya tuuu.jangan cuba2 jolok my gunung berapi k..then lepas client smua sudah habis, saya pun masuk ofis dan sambung buat SKT d HRMIS..tiba2 ada suara..HELLO, itu bilik 19 kenapa tak ada orang??..then saya jawab, tunggu la sekejap.mungkin staff dia ada urusan lain atau pergi washroom..kemuadia org tu pun jawab lagi..Pergi tandas??diorang tak tau ka saya tengah tunggu sini?? grrr..grrrr...mau muncul suda gimbaran sy..dan saya pun jawab pffff*****hgfgvg*****ghgyghfgfjh****kjggfbv*****...lalu patient tu pun berlalu pergi dan pergi menunggu di tempat sepatutnya...dari kejauhan saya terdengar orang itu mengomel..potpetpotpetpotpet.....then terdengar suara, uncle tunggu la kejap,saya pegi toilet..andu bah..kesian c faiz..pi toilet sekejap pun kena bising..siap buat bising d jiran sebelah lagi..kesian juga kakitangan kerajaan ni.kalau deal dengan orang yang mempunyai sikap dan attitude yang menyakitkan hati..klau seorang xpa...klau berpuluh2 org..beratus2 orang?..so please be nice to everyone..just be nice..that's all we need..all you and i..chowww..till we meet again ya

Wednesday, October 29, 2014

counting down..

Hi everyone.. it's been a long time..apa khabar semua?as for me, well i'm preparing for the next stage in my life..yeahh..InshaAllah i'm getting married on the 5th of Disember 2014..what??i'm getting married???!!!yeah that's true..someone finally took my hand for marriage..finally...finally..i thought no one would ever propose..i thought i will never be someone's wife..i thought i will stay alone for the rest of my life..that's how i have given up for marriage..after everyone had their back turned, after a quite long 'on and off' kind of thing, after the lovely sweet empty promises..finally someone says i want you!i choose you! and i want to be with u maybe for the rest of may life (InshaAllah)..so, yeah, what should i say?yes?no?..of course YES! so, here we are..hoping for the best for both of us..and jemput hadir ya my friends!doakan kami... :) till we meet again...