Friday, March 20, 2009

My story

Hello semua..Selamat datang ke blog yang sudah agak lama wujud tapi masih belum diisi..Nampaknya perkembangan blog ini agak slow memandangkan kekurangan ilham dan emm...cakap jelah malas mau menulis..hehe..
Sebenarnya bidang penulisan ni bukanlah bidang kepakaran saya..tapi saya cuba juga lah..saya lebih suka jadi pembaca blog,terutamanya blog my sister..i have no idea macamana dia boleh menulis dengan panjang , menyusun ayat2 sehingga ianya sangat menarik untuk dibaca.kelakar pun ada juga..Emm..menyusun ayat2 ni i tak pandai la..huhu..baru tulis sikit,idea tu macam jammed..saya kagum tengok penulis yang mempunyai idea yang mencurah2..saya punya idea menitik2 ja bah!macamana ni..satu perenggan,rehat,fikir2,baru sambung..hemmm..besok la bah baru siap satu entry kalau macam ni gaya..Nasib baik juga menulis dalam blog ni tiada cikgu yang memeriksa tatabahasa..kalau tidak,..semua pun ada tanda merah..Failed!ini la orang cakap tulisan kampung2..ok lah..kalau menulis lagi ni, alamat, overhaul enjin kepala saya..kan kes berat sudah..Adios..