Saturday, April 14, 2012

Korean Drama!!

Haiyaaa...semenjak dua menjak ni asyik tgk drama korea ja..actually saya mmg dari dulu tgk drama n filem korea ni tapi tidaklah ambil peduli sangat..sorang pun saya tidak tahu nama actress atau actor dia..lagipun nama korea ni ssh mau ingat..hehe..sekarang i dah kenal Lee Min Ho tau..hahahaha..so jgn hairan lah klau blog ni dipenuhi oleh videoclip2 dari drama korea..yaii..haha

SS501 Because I'm stupid (eng)

My Gf is a Gumiho OST - The Person I Will Love

Losing My Mind (Dae Woong Theme) - Lee Seung Gi [My Girlfriend is a Nine...

My girlfriend is a Gumiho OST-I Love You From Now On-Lee Seung Gi

Thursday, April 12, 2012

Hello..

ahhhh..i miss my blog so much!dah lama tidak menulis disini..sebenarnya banyak juga mau ditulis tapi entahlah..malas agaknya..hemm..agaknya apa pulak??memang sah, terang dan nyata malasnya..bayangkan tahun 2012 ni cuma ada beberapa entri ja..huhu..kesian blog saya terabai..oklah, where do i start?emm sekarang dah masuk dan hampir pertengahan bulan April..whooaaaa..macam baru ja sambut tahun baru 2012 hari tu..bulan april.banyak memori kalau sebut bulan april..macam2 ada..paling manis pun ada, paling pahit pun ada..tapi rasa2, apa yang patut diingat lebih?emmm..mestilah paling manis kan?Bulan april menyaksikan permulaan kepada sebuah persahabatan dan juga pengakhiran sebuah cerita..awww..apakah???tapi saya lebih mengingati permulaan sebuah persahabatan kerana sampai saat ini jalinan persahabatan itu masih utuh dan lebih bermakna..bagi cerita yang telah berakhir..biarkanlah ianya berakhir..terhapus oleh waktu, masa, saat,dan ketika..adoiiii..lirik lagu mana lagi yg sy copy paste ni..hehe..tapi itulah april bagi saya..setiap tahun, bulan april sentiasa memberikan 'sesuatu' yang boleh saya ingati saban tahun..tahun ni apa pula ya?ntahlah..macam tiada apa2pun..sabo jelah :) byeeee..