Tuesday, September 18, 2018

Maisarah UUC Homestay

Hi all..how are you doing..as for me, i'm doing just fine..okay, today i want to tell you guys about our Homestay. We named our humble little homestay as Maisarah UUC Homestay...Why Maisarah? oh well, we took the name Maisarah in the name of our only daughter Auni Maisarah..This homestay project is dedicated to our little girl as her 2nd birthday present..so Maisarah it is..Our homestay is located at the University Utama Condominum (UUC) Telipok, Kota Kinabalu, Sabah, Malaysia..So guys, if you are happen to be in  Kota Kinabalu and need a place to stay, just rang us or massage/whatapps us at 0198236309 or you can book our homestay via airbnb.. just search for MAISARAH UUC HOMESTAY or just clickhttps://www.airbnb.com/rooms/24922881?s=51  ..oh yes..our homestay is in Ground Floor, meaning you don't have to climb any stairs, and fully furnish! wow...you guys just can come to our homestay and make yourself at home! our homestay indeed is a family friendly! How about the price?guys, our price might be the cheapest you can get if you stay in UUC area..the price is only RM100/night guys and if you want to stay longer we  can give you a discount!who likes discount?me!!!..ok thats all for today..i will share more info about our homestay in the next post..stay tune guys!

Thursday, September 13, 2018

Masak Nasi secara Efisien

Hai all..apa khabar semua?as for me, okey jer.ok mo cerita apa hari ini ya?ahhh...mo buat labels baru lah..tajuk labelnya 'mertuaVSmenantu'...yaaa itu diaaaa..cerita funny2 seja ya gaissss...ok cerita pembukaan label mertuaVSmenantu ini adalah cerita lama dahulu...masa kami masih kecik2 lagi..alkisahnya emak tengah bercerita2 dengan rakannya yang datang ke rumah. kiranya bahasa sekarang ialah 'membawang'..hihi..
Jiran : mamak mun(ibu  saya), menantu saya tu bah..kalau masak nasi terus masak baaaanyakkk...orang ni masak lah cukup2..nanti malam masak balik...pemalas betul..dia bilang tidak payah masak banyak kali konon...
Saya and my sis ni tengah curi2 dengar perbualan mereka lalu berpandangan sesama sendiri lalu tersenyummm penuh makna...emmmm..that is a good idea!betul juga tu..nda payah masak banyak kali..jimatttt masaaaa..hihihi...bagi kami itu bukan pemalas..itu EFISIEN..hihihi....so guys...so long ya...tapi walaupun masa itu kami cakap efisien tapi bila sudah jadi menantu ourself, kami tidak berbuat demikian...nanti mentua cakap pemalas..hihihi..babai uoalllsss

Wednesday, September 12, 2018

Terbaik Cara Manager Bank Handle Customer Perangai Macam Ni


Nota kaki :
 I cannot lah berdepan dengan this type of people...tapi rasanya manager bank ni boleh tahan sebab 'kasihan' dengan client ni...kadang2 bila berhadapan dengan manusia macam ni, kita mau marah pun berfikir banyak kali..we don't want to go as low as them..kalau mau marah pun macam tidak berbaloi dengan reputasi yang kita ada...kita mengalah bukan sebab kita takutkan orang macam tu, we just know that we are way much better that that..sama lah kalau orang kurang siuman maki hamun kita, takkan kita nak marah kan?orang kurang siuman kot?...anyway..that is only my opinion lah..ok..see you again guysss...

Wednesday, July 18, 2018

Year 2018 1st post

Salam all..hi guys..how are you all..yeah i know..it's been a while right?how are you all? for me..yeah..i'm still here. stuck in this place called Sandakan..apa mau buat..mencari sesuap rezeki untuk keluarga..bertabahlah wahai hati ku..chewahh..sebenarnya sy ni curi2 masa ja buat entry ni..sy sebenarnya tengah menantikan kehadiran my clients..belum datang2 lagi ni..hari ini hari rabu so it;s time for my special paediatric clients..mungkin anak2 ni kurang sihat agaknya sebab ibu guru (me) pun kurang sihat..counghing and runny nose..emmm..maybe it's because of the weather?maybe..
 so..oklah..just wanna pass by here..hehe..nanti i tulis entry lain ya..see you again...babai

Thursday, December 22, 2016

my comeback

Hello everybodyyyyyyy (echoes)...yeahh..it's been a while since the last post...so hari ini saya rasa mau start blogging lah balik..emmm..what to write? emm emmm..apa2 sajalah..so, if u guys wondering how am i doing now, what i have up to..wahwah..ada kerrr??well now i reside in Sandakan with my little sweet familia..my supportive husband who will sacrifice anything and everything for the sake of our little princess and of course the new addition of the familia..drummmm rollingggggg... our princess Auni Maisarah Binti Mohd Ihtisyam.. She's now 8 months old and been very active crawling here and there, pulling any cord that caught her attention and of course put everything inside her mouth! Auni!!!!...hahaha..Little introduction of my little princess..she was born on 14th of April 2016 with cleft lip and palate. Done her first lip surgery on the 17th october this year ..she's doing very well and we are looking forward for her second surgery which is her palate closure surgery soonn...tarikh operation belum ada sebab next appointment with the plastic surgeon will on another 4 month...according to her plastic surgeon, her cleft palate is a bit wide so Auni Maisarah need to grow up first... oklah..we'll talk about this later ya..mo balik rumah sudah and jumpa si kicik2 Auni Maisarah..bye for now..
Auni Say HIIII :)

Auni Maisarah and the Rabbits

My darling little girl is not so little anymore