Sunday, October 24, 2010

deactivated...

hari ni, saya cuba2 lah utk meng'deactivate'kan my Facebook account..hehehe..konon2 mau concentrate buat assignment..kononnn..last2 setelah kira2 4 jam, akaun itu telah di 'reacyivate' balik..hehehe..tak tahan lah tanpa berFB..ekekekeke..sudahhhh...hemmmm..nanti lah cuba balik..

Sunday, October 3, 2010

Buku..

Petang tadi kami ( me and my bros ) ber enjoy2 kat KK..tengok wayang, pi karaoke(KBox jer) and shopping2 sikit..hari ni saya shopping buku..yeahhhh...tercapai hasrat untuk beli buku berkaitan dengan photography..actually banyak dah e-book yang dah download tapi satu pun tak habis baca..nak juga buku yang betul2 buku..walaupun kos membeli buku2 tu mencecah ratus2 tapi x apa..ilmuuu..hehe..next month mau beli buku lain lagi..tadi tak cukup bajet..huhu...tataaa..mau baca bukuu..