Sunday, May 16, 2010

Pertandingan Unduk Ngadau ( Kudat )


Pada 11Mei yang lalu, Pertandingan Unduk Ngadau peringkat Kudat berlangsung di Dewan Tun Mustapha, Kudat..Sebenarnya saya malas juga pegi tengok beauty peagent ni tapi mau test kamera punya pasal..hantam saja lah..haha..tapi ada masalah lain..saya malu la pla nak ambil gambar..isk isk isk...nak ambik gambar pun malu???yaaa..saya memang pemalu orangnya..dan kadang kala sampai tak kena dengan tempatnya..oklah..sikit ja gambar yang saya dapat share untuk kudat punya..tengok costume je la ya?gambar tak berapa menarik..photographer malu - malu kucing..meawww..



Persembahan tarian suku kaum Rungus ( not Sumundai dance )another Rungus Dance..can't remember the name of the dance!too bad..



Barisan hakim yang arif lagi bijaksana!


Post a Comment