Tuesday, August 31, 2010

Legaaa..

Syukur alhamdulillah..akhirnya siap juga assignment yang membuatkan fikiran dan jiwa tidak tenang.huhu..yang membuatkan sy hampir2 breakdown and cry..wahhh..giler..banyak cerita disebalik assignment ni dan akan saya ingat sampai bila2..kepayahan menyiapkan satu essay tentang critical appraisal..mungkin bagi orang lain, ahh kacang jak bah itu..but not me..i'm not familiar and good at it..masa time kolej dulu, 5 tahun yang lalu, masa tutor ajar topik research..i tidoo..hua hua hua..masa study block pun cuma 2 minggu...mana cukuppp...huhuhu..semua topik kena cover..bak kata lecturer tu, we are very exhausted!..memang laa..dari pagi sampai petang dok bagi lecture ja..Tapi apapun, saya anggap ini adalah salah satu tembok dari banyak tembok yang perlu saya robohkan untuk mendapat hasil yang diingini..sekarang, bolehlah saya concentrate dan module yang lain pula..sekarang ni dah masuk module leadership..tapi saya tetap sambung pembelajaran ttg ceritical appaisal and research methodology..manatau essay saya tu tersangkut..harapkan resubmission jelah..hua hua hua..Thanks to my family n friends yang banyak memberikan kata semangat dan perangsang bagi meneruskan perjuangan..i appreciate it and i love u all...mmmmuahhh...

2 comments:

BioZiP said...

essay sal ape tu kak? hehe

zie said...

essay pasal nak kritik research paper dik..huhu