Friday, September 9, 2011

Emas?????

waaaahhhh...i miss my blog..hehe..lama dah tak buat entry kat blog kesayangan gue..walaupun dah dianak tiri kan..kesian blog ni..jangan merajuk yaaa..oh ya, tdi saya temankan my colleague, c Emy pi beli rantai emas..whoooaaaaa...tekejut giler aku tengok harga pasaran emas 916 sekarang..RM205/gram!!!!OMG!!!so expensive!!last saya beli emas was bulan mei yang lalu. harganya rm167/gram!!dah naik rm38 siotttt..adoyaiiii...i'm thinking..kalau harga emas mencecah rm300/gram, ada lagi kah yang mau beli emas???aikkk..tetap ada tu..isk3..tapi harap2 la harga emas tidak lah naik sangat lepas ni..harap2 ada harga siling..wakakaka..in my dream!!emass...emassss...emass...kenapa lah dari dulu saya tidak berminat membeli emas..mau juga tunggu harga sky rocketing baru terhegeh2 mau beli..huhuhuhu..jom berjimat utk membeli emas..bye..hehe

4 comments:

ainnoraini said...

mmg mahal pun harga emas sekarang ni..tak mampu rasenye...

Life-like-diz said...

xpaya nunggu kawen baru boli amas hihi <- kata-kata sapa ni ah?! i wonder?kihkihkih

zie said...

betul tu..maaahhhaaaalll..sangat2..huhu..i agree 110%..bujang2 pun boleh beli emas..

zie said...

kalau tunggu kawen..sampei tua tadak emas..wakakakaak!!mau jadi macam mami jarum la..ttuuudiiaaaa..