Saturday, January 9, 2010

Forum ( 1 )

Salam..Selamat berhujung minggu..oh ya, anda rajin berforum?Dlu mula2 memasang talian streamyx kat rumah,selalu juga saya berforum..best bila tengok reply2 kawan2 forumer yang lain..ada yang kelakar, nasihat berguna dan macam2 lagi la..Oklah..Jom kita layan satu topik pilihan..komen2 dari forumer agak logik dan ada yang based on own experiance ni..

Tanda2 Mo Putus Cinta.

1. Kalau dulu selalu sms tanya ko dimana,sudah makan,sudah mandi,tgh mlm sms..i love u,gud nite,sekarang jarang sms,bila ko sms kasi tau ko jln dgn kawan etc..dia jwb simple ja..k,x,y.

2. Bila mau bawa jalan-jln,byk alasan di bagi..tgk org kahwinla,sibuk,nda sihat,kalau dulu ko blm mandi pun dia bagi 30 minit siap-saip,dia bilang on da way sudah.

3. Bila jln dgn dia,mcm hambar ja..pigi dinner pas tu balik,sampai rumah nda dia sms balik.Kalau dulu,lps dinner,jln-jln lagi sampai dia bilang masa mcm nda cukup,sblm bpisah dia tanya bila blh keluar lagi..Kalau dulu baru bpisah sudah sms atau call..dia bilang i miss u..sampai rumah dia sms..sia sudah di rumah..

4. Dulu selalu komen dia bertuah dapat ko,skrg komen pakaian nda trendy la,nda mcm sianu-sianu..

5. Dulu selalu tanya hal-hal adik beradik,ibu bapa ko..

6. Macam dia bad mood ja memanjang dengan ko,padahal nda da pa-pa kesilapan ko buat.

7. Bila ko miss call,bsk baru dia call balik,tu pun sebab tanya ko free ka nda..ajak2 ayam ja.kalau dulu memaksa ni..mesti keluar juga..sampai dia tanya mana yg penting urusan ko ka atau dia..
(By :SabahKini )

1.dia call sya nda angakt sampai 20 miscall baru sya angkat..

2.sya nda sudah suka balas msg dia..kalau balas pun pendek ja.

3.sya suka tutup phone atau pakai no lain.

4.sya delet no dia supaya sya inda call dia atau msg dia.

5.kalau dia kuar sama pempuan lain inda sudah sya pandai jeles..sya suh lagi dia kuar sama pempuan lain.

6.sya selalu berdiam diri bila jawab phone dia sebab sya x tau apa mau cakap.

7.sya bosan bila becakap ma dia.

8.sya nda pernah rindu dia sudah maka dulu selalu rindu.

9.nda kisah atau nda marah kalau dia x call

10.kalau dia ugut mau break sya bilang bah..mana2 ja..ikut suka hati kau..

:mrgreen:
(By : Ingot )

Ni kalau bukan putus cinta,..cinta sudah tiada di hati..based on true story ni..
1.dulu sms,panggil 'dear', sekarang 'ko'.

2.dulu bila cakap, i love you, dia jawab, i love u too..sekarang diamm ja..ndak menjawab..

3. dulu selalu bawa jumpa parents..sekarang ndak lagi bawa pi rumah..parents tanya pun...buat budu ja..

4.dulu mula2 cakap diphone, hello...sekarang, arrr...

5.dulu selalu tanya khabar..skang ni hampeh..mencari pun tidak..

6.dulu slalu bawa kuar makan, sekarang jangan harap..asyik kuar dengan kawan2 ja..dibawa kuar, macam2 alasan..malas la,penat la..

7.emmm...banyak lagi...cuma kalau tulis makin bikin panasss... :mad2:

8.last but not least...the look in the eyes..pandangan kosong dan hambar...

(By : BikinPanas )

p/s : jom berforum...besttt..

3 comments:

windi said...

bagus klu gf n bf jak. klu kes di atas ada jgk tekena2 sama laki bini, emmm..parah tu..

Myfrin's story said...

Kalau laki bini macam tu, susah sudah mau cari harapan..

zie said...

sy main ambil ja dari forum ni..byk jg yg betul kan