Thursday, November 10, 2011

Passport to .......?

9 Nov 2011 adalah satu tarikh keramat bagi ku..aisehhh..takda la keramat sangat pun..tapi happy juga lah sebab telah selamat membuat passport utk diri sendiri..dulu masa sekolah kat sarawak ada juga buat passport tapi passport utk masuk kat sarawak saja la..kali ni i boleh pegi over the sea la pulok..hehe..

Perjalanan ke KK sebenarnya bermula dengan banyak dugaan..gambar yang tidak siap2 walaupun dijanjikan akan siap awal..geram giler kat kedai gambar T**i M**ng tu..kamu makan la gambar sia tu!rugi2 jak bayar mahal..siapnya tidak..terpaksa ambik gambar balik kat 1Borneo..kat terpaksa buat kerja dua kali..

Sepanjang berurusan di jab. Imigresen, okey lah..yang kerja kat kaunter ramah2 belaka.sampai ada sorang tu sepanjang saya berada di sana, asyik dengar gelak tawa dia jak.dia nampak peramah dan kuat bergurau dengan customer..hemmm..bagus2..

Apapun, selepas dapat ja my passport...huhh..exited giler ni..tahun ni masti mau cop..tapi mau pi mana ya??hehehehe.....i can't wait....

4 comments:

Kak Imun said...

Waaaa... bikin cemburu tau, haha...

zie said...

hehehe..mau cop tapi nda tau mau pi mana

windi said...

ada terjumpa blogger ashrafi ka? hahaha...rasanya dia keja sana.

Fantasti-Kooo said...

kecuali israel ngehngeh