Saturday, November 5, 2011

Deactivated..again

Hello everybody..guess what?my FB account has been deactivated..again..for err i don't know for how many times..emmm..sy rasa saya banyak bazirkn msa dengan melayari FB. Games yang sangat menggoda dan menyeronokkan..memang best..lagi2 sekarang ni tengah aktif bermain the sims sosial..ahh kali ni sy perlu berkorban.saya korbankan akaun fb sy.hehe.boleh pakai juga ka?boleh la yer..lagipun saya dah naik bosan dengan fb.dari status2 yang menunjukkan kemarahan,sindiran dll..macam kalau kawan2 stress, sy pun terikut stress..baik x payah..lagi satu, fb ni kadang2 brings out the evil in you..gaduh2,maki2..lagi2 kalau berkaitan dengan politik, pendapat dll..bayangkan,mula2 elok jer berkomen tapi bila bercanggah pendapat,haa mula lah gaduh2..ee tak suka tau..i ni dah tua.x mau la dengar gaduh2 orang dari kanak2 , remaja dan termasuklah orang tua..kan free2 jer tamah dosa..apapun, fb ni ada juga kebaiknnya.contohnya,mendekatan silaturrahim walupun fb pun boleh meruntuhkan silturrahim..kontak balik dengan rakan2 lama, termasuklah boleh jadi stalker.hehehe.skodeng FB orang yang kita minat ler.kikiki..apapun, semua ini adalah pendapat diri sy sendiri.lain orang lain pendapt..kalau ada salah silp,minta maaf ya..tata

3 comments:

Kak Imun said...

Saya buka Fb utk game sj lagi, hehehe.....

Kak Imun said...

Wow... header baru, i like sunset....:D

zie said...

hehehe..ya..baru tukar