Sunday, August 23, 2015

Hujung Minggu

Hai semua...selamat berhujung minggu semua..apa aktiviti anda pada hujung minggu ni?jalan2?shopping?..saya...saya just stay kat rumah dan pegi ke ofis untuk just kill the time..haha..bosan bah di rumah.sudahlah jauh dari keluarga terchenta..mau shopping pun..faham2 lah bulan dah tua..jangan mimpi lah mau shopping..window shopping pun menyakitkan hati ja..oklah..2 minggu lalu my husband datang melawat saya di Sandakan.yalah,sambil melawat isteri boleh juga berjalan2 kan..so kami pun jadi tourist sekejap..tempat2 yang kami pegi tidaklah banyak sangat..mana boleh lawat semua tempat..simpan2 dulu utk dimasa akan datang..so destinasi kami ialah di Agnes Keith House, Batu Sapi Heritage Park,Sepilok Orang Utan Rehabilitation Centre dan Sandakan Memorial Park.So, stay tune for more postings..banyak mau share dengan you all semua..it's been a long time..see u all

No comments: