Wednesday, September 22, 2010

September..

Assalamualaikum everyone..woahhh..lamanya sudah blog ni tidak updated..apa boleh buat..cuti panjang..hehehe..alasan ja tu.sedangkan i tiada idea @ sedikit rasa agak malas untuk menulis..huhuhu..ok lah..pejam celik, kini sudah menghampiri hujung bulan September. Pay day pun just around the corner..yeah! yeah! tak sabar rasanya nak bayar2 hutang piutang yang nda pandai habis2..kekeke..Bulan September ialah my lucky month!setiap tahun, saya akan menantikan kehadiran bulan September..hehe..my birthday la..i was born on the 3rd of September 1982..so entry kali ni saya bercerita tentang bulan September 2010..hadirnya bulan September bermakna tahun 2010 Cuma berbaki 3 bukan..argghh..cepatnya masa berlalu..!!..Tahun ni adalah tahun ke-3 saya menyambut birthday pada bulan Ramadhan..Alhamdulillah..mudah2an dapat keberkatan dan doa2 kaum keluarga serta rakan2 dimakbulkan oleh-Nya..aminn..kalau tahun 2008, saya ada birthday cake n 2009 pun ada Cuma agak lewat dan berkongsi pla dengan adik sya yang menyambut birthdaynya pada 13th September..haaa..tahun 2010 pun ada cake juga..yeahh..cupcakes baked by my friend..nahh birthday kek ko! Dia bilang..heee..simple but I find it very meaningful..thank you!..oh ya..ada lagi yang paling mahal! All the birthday wishes and prayers..thank u so much to my families and friends..yang paling menang ‘semoga cepat dapat jodoh’..hehehehe..malunya saya..haha..saya pun harap begitu namun soal perkahwinan belum menjadi keutamaan buat masa sekarang..banyak lagi yang perlu dibuat dan biarlah setelah saya tamatkan pengajian baru saya berfikir tentang hal itu (sila jangan percaya) ahahaha..oklah..jom tgk gambar..till we meet again..tatataaa..






Selamat Pengantin Baru to Florine n Rafi..



Beraya di Kampung Dudar


Posing di petang raya..hancurr..hahaha


main bunga api..bukan mercun ya..


selamat bertunang..Jonson n Siti Hajar

No comments: