Monday, July 4, 2011

mesyuarat OKU

pada 27 hingga 29 jun yang lalu, sy menghadiri Mesyuarat Membincangkan Perlaksanaan Pengendalian OKU Mengikut Garis Panduan Perkhidmatan Fisioterapi di ILP Sandakan..aik kali ni mesyuarat di sandakan la pula..selalunya mesyuarat hanya di Kota Kinabalu sahaja..tapi tidak apa lah..usah banyak bicara..haha..pergi sahaja..sebenarnya sudah jadi kebiasaan pada saya, jika menghadiri kursus, mesti ada 'iklaneka'..haha..biasalah..orang cakap, 'menyelam sambil minum air'..alang2 bermesyuarat, terus la berjumpa2 dengan rakan2 yang bekerja di Hospital Sandakan. yalah, lama tidak bertemu..banyak sudah gosip2 yang terbuku dihati..hehe..tiadalah..kami tidak gemar sangat bergosip..just bertanya khabar ja..wah wah..iya kerr??Apapun, saya happy sangat jumpa my ex-colleague kat Kudat dulu.. Nama dia Sahira Nadiah..panggil saja Yen..she's my colleague, but she's more like a sister to me..TQ Yen for your hospitality, sudi jadi supir, pick me up and send me to the airport dan paling penting, acara makan2 di restoran seafood..the seafood was awesome!nyam nyam..oklah..mcm biasa..saya suka ambil gambar..haha..all the pictures was taken by my Nokia N8 phone..aisehmen..mau juga mention ka?haha..manalah tau, siapa2 yang berniat untuk membeli phone ni, dan curious about the the photo quality, bolehlah jeling2 gambar i..huhu..

Yen & Zie :-)

biru dan merah??sangat tak matching..huhu

butter prawn yang sangat fresh!nyummm

sayur pucuk manis..tapi yang ni batangnya seja..


round2 dulu..

senja di ILP

ILP..

Marlinah and i..ambil mood utk ber'meeting'

Yen :-)

last but not least..my youngest brother..Abd. Malik..dia la yang antar dan ambik saya di airport KK..kesian..baru jak sembuh dari sakit belakang, suda kena suruh antar sana sini..emmm i always know that i can count on him..Thanksss!!

makan2 di Tenom OldTown, UA...ok...till we meet again....

4 comments:

Kak Imun said...

Waaa.... Betul ka guna Nokia hp saja.. Alamak, sy guna digital camera pun tidak sefotogenik ini...

Rupanya skil dan kemahiran mengambil foto itu penting, tidak bergantung kpd kameranya.... O I C...............

Haha... Wajib itu kasi masuk drivernya......:D

zie said...

hehehe..lebih kurang gitu la..tapi nikia N8 ni bagus kamera dia..mcm kamera digital juga..ya driver dia ada PA lagi tu..c Salleh..hahaha

windi said...

udang tu sedaaapppp!!!
clear jugak kan wpun pakai hp kamera jak...tenom old town tu d Kk ka? mo try juga.

zie said...

sedapppp wooo..12MP tu kamera HP..hehe..Tenom OldTown di UA..cuba la..