Wednesday, December 7, 2011

klik klik

haluuuuu...lama dah tidak menulis something di blog kesayangan sy ni..hehe..kesian blog ni..terabai2 jak lepas fb sy diaktifkan semula..dianaktirikan suda bah..oh ya..tajuk entri kali ni ialah klik klik sebab saya sudah rindu mau klik klik..iyaaa..rindu dah mau beraksi sama my Nikon bah..sejak beli Nokia N8, si Nikon sy pula yang dianaktirikan..oh kesiannn...sana dalam almari dia berehat sekarang..aduhhh..bulan ni sy mesti mau beraksi..kan nda lama lagi, insyaallah sy n kawan2 mau buat road trip ke Kuching..tapi mungkin sy tidak 100% by road..50-50 lah..by air and by road..apa boleh buat..masa dengan kawan tidak sesuai..saya x dapat ambil cuti sebab kawan sekerja yang bercuti..nanti la kejar dorang kat Kuching by plane..nanti dari Kuching ja by road..harap2 semuanya berjalan dengan lancar dan mudah2an trip ini dilindungi oleh-Nya...Insyaallah..

2 comments:

windi said...

bagus2 ko d kuching aaa...

Kak Imun said...

Osonong-sonong ko hilod kuching kio....:D