Thursday, December 22, 2011

Azam Baru..

Hello all...apa khabar?emm..sedar tak sedar, kejap lagi dah nak masuk tahun 2012..wowww!cepatnya masa berlalu..rasa2 macam baru jak saya dan kawan saya c saha menangkap gambar sunrise sempena tahun 2011..tahun 2011 juga adalah tahun terakhir saya berusia 20-an..next year,insyaallah, masuk lah 30-an..woww..tak sangka..huhu..kalau tengok kawan2 lain, masing2 dah ada 2-3 anak tapi saya masih sendiri..aisehhhh..tak xpa..ramai lagi yang senasib bah..hehe..i'm not the only one yang masih single..hehehe..ada juga suara2 sumbang cakap..zie, ko ni choosy sangat kot??..u ni pemilih sangat kot??...WTH!ecececehh..marah kunun..of course la saya choosy.tak lah choosy sangat pun..takkan siapa2 saja yang mengurat,sy terima.i'm not that desperado okayy..okay lah, taknak cerita pasal itu..Jodoh, ajal maut itu kan ditangan Yang Maha Esa..so harap2 takda lagi yang tanya2 pasal ini..rimas uollsss...buat gue jadi badmood gitu..oh yaa..back to azam baru..tema untuk tahun 2012 ini ialah DUIT...MONEY..hahaha..tahun 2012 ni saya mau kumpul duit banyak2..jimat cermat...elakkan berbelanja dengan boros dan pendek kata, semua berkaitan dengan duit lah..kalau tahun 2011, tema ialah pengurusan kad kredit, dan syukur alhamdulillah...sy dah legaaaaa dan agak bebas dengan hutang kad kredit..tapi masih simpan 1 kad la..hehehe..utk kecemasan jak..oklah..harap2 juga 2012 memberikan sinar baru dalam kehidupan..hidup bahagia bersama keluarga..diberi kesihatan yang baik oleh Nya dan dimurahkan rezeki..Aminn...

6 comments:

Kak Imun said...

InsyaAllah, Amin..............:)

Fazilah said...

sy 20 suda tahun depan..huhu..

windi said...

semoga berjumpa jodoh yang sekufu pada tahun depan..insyallah...tahniah pengurusan kredit yg cemerlang!

windi said...

jilah, tahniah...

n@n@ said...

nice entri sis
*tema azam baru*
nana nak ada tema jugak la tuk azam 2012 ni nanti

^__^
wink wink !!

zie said...

aminnn..TQ all..Happy New Year 2012 :) semoga tahun 2012 lebih baik dari tahun 2011..Insyaallah..