Friday, February 19, 2010

obsessed..

semua mau kurus (healthy )..dimana2 terdengar keluhan tentang kegemukan sendiri..saya gemuk lah, saya boroi lah..macam2 ada..tapi ada usaha untuk mengurangkan berat badan??read my lips..N.O..kadang2 saya naik muak dengar rungutan itu..yang tiada berpenghujung..masing2 seakan berbangga dengan berat badan sendiri..cubalah tukar topik sikit...saya telah kurang 1.25kg!!saya sudah boleh pakai pakaian saiz M..pinggang saya sudah kecil..saya baru habis senaman kardio 1 jam..saya baru balik dari jogging 3 round..and so on...macam ni baru la yang dipanggil "Pencapaian Diutamakan"....dengar tu zie??...i'm sick of all of these...ok..now, set the target..now i;m weighing 59kg...lets do the weigh-in in about 2 weeks time!today is 19/2/2010...remember..the next weigh-in is on : 5 march 2010...on your mark...get set...GOOO!!!

p/s : artikel ini ditujukan teristimewa khas buat tuan punya blog ni :-)

3 comments:

windi said...

rungutan tu actually utk cari kawan sapa2 lg yg bermasalah supaya kita tak gemuk sorg2 tapi gemuk ramai2..so taklah feel bad sangat.

zie said...

wahaha..tu yang nda best tu ada kawan gemuk ramai2..tapi..kadang2 propa ja tu cakap diri gemuk sedangkan berusaha giler mau kasi kuyus badan.so,nanti2,dorang kuyus,kita masih gemuk..

Myfrin's story said...

I sekarang ni buat senaman berlari setempat jak. Asal berpeluh sikit berhenti sudah, adai..57kg sebelum makan,59 kg selepas makan..boroi pula makin tebal..usaha lagi..!