Sunday, February 14, 2010

Gong xi fa chai..

Selamat menyambut tahun baharu cina kepada semua la yang berbangsa cina..tahun ni unit kami kurang mendapat limau mandarin free..hehe..tahun lalu yang lumayannn..sebabnya ramai pesakit cina datang..haha..bukan rasuah ok..oh ya..selain tahun baharu, hari ni,14 februari juga adalah hari valentine's kunun..happy birthday to my kawan lama..nama dia c haddy..lost contact dah kami..mungkin anak dia pun dah 2-3 orang..
cerita pasal valentine's day ni..emmm..saya tidak pernah,tidak ingin dan tiada niat pun mau sambut ka, apa ka..apapun, masing2 punya pilihan la kan?..teringat pula cerita housemate saya, c dr.anjeline..temujanji pesakit dia ni, ngam2 14 februari terus pesakit tu tanya..doktor, 14 februari ni bukan cuti ka?..wahh..kalau valentine's day cuti, bayangkan april fool's pun cuti..wakaka..emm ada2 ja kan..
apapun, cuti umum kali ni agak panjang..masuk hujung minggu, 4 hari cuti..wauu..lamanya..oklah..babai..

3 comments:

windi said...

mcm ndak suka cuti jak..ko ndak tau lagi kami cuti sebulan dulu bulan 12, sampai kekok menulis. buka sekolah mengajar pun kekok. Lemak pun bertakuk di bawah kulit.

Myfrin's story said...

Kalau dah seronok btugas tu, tmpt kerja pun mcm rumah ke dua sudah, betul tak..hehe..

zie said...

well..i kan workoholic..wakakaka