Monday, November 23, 2009

erobic instructor yang amatur..

Huuuuhhh..lega saya sekarang..setelah seminggu mandi tak basah, tido tak lena...akhirnya..boleh la tidur lena malam ni...sebenarnya begini, Hospital kami sekarang sedang mengadakan kursus orientasi untuk staff2 yang baru..al kisah, ada lah konon acara senam erobik...saya yang tidak tahu menahu apa2 pula disorong..emm...buat jelah..berabis study step d DVD Pump it up! haha..tapi kalau ada peluang,sebenarnya saya berminat juga mengikuti kursus instruktor ni...tapi maybe belum ada rezeki...ok..till we meet again..

4 comments:

Myfrin's story said...

Wah, bagus tu. Bole juga kurangkan berat beberapa gram,hihi..

Pena Alam said...

zie,
teringat masa sa dulu juga..wakakaka...

pegilah gym kudat tu, best juga step2 basic diorang tu..suma bleh buat..hihihi

zie said...

kaimun : 1 gram jak kali..hahaha

pa'al :teda geng sudah..huhu (alasan..malas sebenarnya..hehe)

windi said...

jom beli treadmill !!