Saturday, March 27, 2010

Hujung minggu utk bermalas2..

Hujung minggu datang lagiii..yess!!bolehlah bermalas2an dirumah..aduhai..best juga hujung minggu kali ni..tiada program yang mengganggu masa utk bersantai dan menghadap my laptop..last week betul2 hujung minggu yang hectic..SMRC Kudat menganjurkan kejohanan futsal dan ianya terbuka kepada semua...kalau tidak silap, semuanya ada 52 perlawanan dan setiap kali bermula perlawanan, tugas saya lah utk memanggil/mengumumkan dll..jadi MC ni teruk juga..lagi2 kalau berseorangan..adehhh..kalau berganti2, ok juga..tapi saya berterima kasih juga dengan seorang staff kami, c Ampal kerana sudi menggantikan saya sekejap dan sukarela jadi pengulas..kelakar betul....dia ni kalau sudah start bercakap,susah mau berhenti...sampai referee sudah dia diam sekejap time tendangan penalti..haha...apapun..maybe this will be the first and last jadi MC utk kejohanan macam ni...sengsara giler..panas yang teramat panas pula tu...dari pagi sampai petang dan sambung malam...masa siang, panas...masa malam, banyak nyamuk la pulak!...gemuk2 lagi tu! emm...apapun, it's over and i love this weekend..

3 comments:

windi said...

siok juga klu ada aktiviti ni. ada can jumpa kawan2 baru.

windi said...

waaahhh...bestnya teda word verification

zie said...

yaa..kalau aktiviti luaran memang best tapi kalau aktiviti dalaman,tengok orang yang sama, kerja bertimbun2 pastu next aktiviti muka mu lagi dipanggil..beranti jono..