Tuesday, March 2, 2010

RM2o lagiii...

HAri ini merupakan 2nd day saya mengikuti program RM20 ni...sukacita dimaklumkan bahawa saya telah pulang balik malah..modal!!yeahh..hahaha...ya lah..modalnya pun sedikit jer..RM20..lepas ni, saya nak promote link saya ni..then...tugasnya hanya klik 'aktifkan' sahaja...tapi kan, walaupun nampak macam senang, tapi tanggungjawab keja begini besar..mesti kena amanah..bertanggungjawab dan boleh diharapkan..yalah..orang sebenarnya membayar khidmat kita untuk aktifkan akaun dia..by hook or by crook, mesti aktifkan jugak!kalau tidak, orang akan cop kita sebagai penipu...tu yang tak syok tu...k...happy sangat..walaupun cuma untung rm20, its mean a lot to me!!.....


2 comments:

Pena Alam said...

becareful zie :-)

zie said...

ya moi..lepas masuk ni baru saya terfikir..bayangkan kalau saya x dapat online..tapi ada yang mau masuk..besar tanggungjawab dia...