Tuesday, April 27, 2010

Silhouettes @ Pantai Kelambu

Hari ahad yang lalu, my friends and i berjalan2 lah di Pantai Kelambu, Kudat..Nice place..Disitu juga lah terletaknya Kudat Riviera..High class and marvellous Resort tapi macam projek tu terbengkalai..sayang seribu kali sayang..mulanya, tak bercadang pun pegi Pantai Kelambu ni..tiba2 ja terbagi idea kat kawan..sempat ka kita catch sunset??..sempat!!zie,get ready, 2 minit lagi kami ambik ko!..what?!!..Tapi dorang memang pantas!beberapa minit kemudian, dorang dah parking bawah rumah!ish ish ish! akhirnya kami bertiga selamat sampai dan sempat juga catch sunset..wooahh..








3 comments:

nuriz said...

wah indahnya view

zie said...

yaa..nice place ni..

yastro said...

kuasa ilahi, tiada yg dpt dinafikan!