Thursday, September 3, 2009

Today is my birthday...

Today is my birthday..Tarikh keramat 3 september 1982..lahirlah seorang puteri..chewahh.....rupa2nya dah 27 tahun aku hidup didunia ni..Syukur Alhamdulillah..masih bernafas di muka bumi Allah ..what can i say..27 years..such a long journey..through ups and downs, happy and sorrow....sweet n sour..alamak..mentang2 puasa..terselit la pulak resepi..Tahun ni masuk tahun ke-2 saya meraikan my birthday pada bulan puasa..nampaknya kalau nak celebrate pun,lepas sungkai la..hari ni macam mau celebrate kat Kudat Golf Club..housemate yang blanja..hehehe..tapi maybe tahun ni xda birthday cake..walaupun someone ada janjikan cake tapi not today..emm..ada difference jg..umur dah meningkat a.k.a tua, tak payah lah ber kek2..but deep down inside my heart, masih mau kek...huhuhuhu...

No comments: